Technisch advies na een auto-ongeluk in Duitsland

Na een auto-ongeluk moet een technisch advies gevolgschade voeren. De uitvoering van dergelijke beoordelingen moeten worden uitgevoerd automotive expert. Voer een advies beschadigde auto en op basis daarvan zal ik een vergoeding betaald. Het gebeurt vaak, echter, dat het advies portefeuille te weinig accurate onbetrouwbaar is gemaakt, en weerspiegelt niet de werkelijke schade veroorzaakt, of misschien te veel onderdelen bevatten te herstellen in plaats van ze te vervangen. Dergelijke ten onrechte maakte technisch advies wordt de basis voor de betaling van een aanzienlijke ondercompensatie. Een andere reden voor de onjuiste uitvoering van een technisch advies kunt u vertekening van de deskundige of de afwezigheid van de overeenkomst als gevolg van de onwetendheid van onze kant van de Duitse taal of Duitse recht.

Wie moet het technisch advies van onze auto te besteden.

Om problemen in verband met ten onrechte maakte de technisch advies moet vragen om hulp van experts MOTOEXPET voorkomen. MOTOEXPERT jaar Taxateurs bedrijf bezig met het publiceren van niet-partijgebonden (niet verbonden met enige verzekeringsmaatschappij), nauwkeurige, betrouwbare technische adviezen. Vaak, ze dragen ook technische adviezen op verzoek van de burgers van ons land gewond bij auto-ongelukken in Duitsland. Indien de uitvoering, zullen we een technisch advies van onze beschadigd in een auto-ongeluk voertuig taxateurs MOTOEXPERT kunnen we er zeker van het worden geven een correct en in overeenstemming met de feiten, die de basis vormen voor een huis betaling ons de hoogst mogelijke vergoeding die de kosten van het herstellen van schade aan onze auto te dekken zal zijn gemaakt.

Ten onrechte maakte technisch advies

Als u denkt dat het technische advies van de deskundige in opdracht van ons was verkeerd gedaan, en we vermoeden dat het de basis van onze compensatie veel te laag en niet in overeenstemming met de werkelijke staat van schade aan onze auto zal zijn, kunnen we vragen om hulp van experts MOTOEXPERT. Namens ons, zullen zij de controle van de beste van onze mening te maken of, indien nodig een nieuwe, redelijk en in overeenstemming met de toestand van de werkelijke schade aan onze auto technisch advies, die de basis zal zijn voor ons om als gevolg van vergoeding van de geleden verliezen als gevolg van een auto-ongeluk in Duitsland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *