Duitse ramingen van ongeval reparatie

Duitse reparatie schattingen opgesteld door onafhankelijke Duitse auto-experts zijn veel gunstiger voor de Poolse slachtoffers bij verkeersongelukken in Duitsland dan in dezelfde gemaakt door Poolse experts.

Duitse schattingen reparaties die aan slachtoffers van ongevallen of botsingen auto met Duitse man-uurtarieven kunnen worden gemaakt aan de burgers van ons land, en zijn dus onpartijdig en gunstige tarieven van de Poolse. Heel vaak gebeurt het dat de ramingen van de Poolse experts worden gedumpt in verhouding tot de feiten, bevatten lijsten van gekwalificeerde onderdelen te herstellen in plaats van ze te vervangen.

De uitvoering van de raming van de reparaties direct na het ongeval in Duitsland kan ook tijd besparen en meteen repareren van de auto zonder de uitvoering ervan in het Pools, als een schatting van de reparaties wordt de basis voor de betaling van de verzekering.

MOTOEXPERT expert

De ingebruikname van een schatting herstellen van beschadigde bij een ongeval of botsing met een auto onafhankelijke deskundige taxateurs MOTOEXPERT netwerk, actief in heel Duitsland, zal ons een garantie dat maakten hun inschatting reparaties zullen onpartijdig zijn geven. Schattingen van reparaties uitgevoerd door deskundigen automotive netwerk MOTOEXPERT bevatten niet alleen opgaven van de reparatie van de beschadigde auto volgens de instructies van de fabrikant, maar ook een lijst van beschadigde gedeelten die in aanmerking komen voor reparaties en die leiden tot beschadiging worden vervangen zijn. Gemaakt door het netwerk van experts MOTOEXPERT schade berekeningen verenigbaar zijn met het Duitse recht zijn, zijn exclusief de Duitse man-uurtarief veel gunstiger voor de Polen dan de tarieven van kracht zijn in Polen. De berekening van de schade onmiddellijk na het ongeval door deskundigen automotive netwerk MOTOEXPERT worden erkend door de Association of Insurance en de basis geworden voor de betaling van de hoogst mogelijke compensatie. Met de ontvangst van de hoge schadevergoeding wordt het mogelijk om allemaal te wijten aan een ongeval of aanrijding schade aan de auto te repareren en we hebben de zekerheid dat onze gerepareerde auto normaal zal functioneren.

Vergeet niet – om een hoge schadevergoeding na een verkeersongeval op het gebied van de contactpersoon voor hulp experts automotive netwerk MOTOEXPERT garanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *