AUTO ONGEVAL IN SPANJE

Technisch advies na een verkeersongeval in Spanje

Naar het buitenland reizen met de auto’s steeds meer deelnemers bij verkeersongevallen in Spanje. In veel gevallen is een auto-ongeluk in Spanje niet veroorzaakt door de storing bijv. De Duitse of Poolse bestuurder, omdat de dader een bestuurder rijdende auto’s op Spaans kenteken. Echter, als bij een verkeersongeval in Spanje het slachtoffer is de bestuurder wiens voertuig werd beschadigd of vernietigd, heeft het recht om rechtmatige schadevergoeding te krijgen in deze situatie. Als een verkeersongeval in Spanje heeft plaatsgevonden zonder dat de schuld van het slachtoffer is de eigenaar van het voertuig de vergoeding moet worden betaald aan de OC evenement.

Bij een auto-ongeval vond plaats in Spanje, de chauffeur, die was de deelnemer moeten niet vergeten dat hij het recht heeft om het verkeer schade ten gevolge van een verkeersongeval te liquideren, zowel in Spanje als in hun land van verblijf – een beslissing over het algemeen behoort tot het slachtoffer. In sommige gevallen is het redelijk te doen of afwikkeling van claims in het buitenland, dwz. Direct in een Spaanse verzekeringsmaatschappij. Er zijn echter ook gevallen waarin, na een auto-ongeluk in Spanje liquidatie procedure in het land van de woonplaats van de benadeelde persoon, elke keer door middel wordt uitgevoerd de zogenaamde. schaderegelaar.

In sutuacji, wanneer de schade communicatie na een verkeersongeval zal worden geliquideerd in Spanje, met de hulp van een gewonde persoon kan enige Spaanse expert autotechnologie komen. Netwerk MOTOEXPERT en deskundigen die behoren tot haar zijn steun in staat zijn om mensen gewond bij auto-ongelukken in Spanje bieden alleen als de liquidatie van de schade loopt in het land van vestiging van het slachtoffer (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Polen). Wanneer de schade mededeling, die een auto-ongeluk in Spanje veroorzaakt wordt geliquideerd in het land van vestiging van de gewonde persoon om de waardering van de schade die het in staat is om een auto te taxateur netwerk MOTOEXPERT regio woonplaats van het slachtoffer te maken.

Opgemerkt dient te worden, echter dat MOTOEXPERT samenwerking met juristen in staat is om mensen gewond bij verkeersongevallen in Spanje, juridische bijstand, waarvan zij het slachtoffer schadevergoeding te vorderen voor een auto-ongeluk in Spanje kunnen profiteren bevelen. Het gebruik van het netwerk diensten MOTOEXPERT, echter, is meestal gerelateerd aan de kosten van het slachtoffer waardering van de schade na een auto-ongeluk in Spanje.

Echter, als je wilt meer gedetailleerde informatie over hoe de blessure na een auto-ongeluk in Spanje te elimineren en hebben onze organisatie meting van de schade in het buitenland gemaakte kosten (Spanje), aarzel dan niet om het hoofdkwartier MOTOEXPERT bellen krijgen: +49 0911 9646 455. Onze consultants en Landmeters zal blij zijn om u te voorzien van de nodige informatie over de operationele procedures en regels van de steun die ons netwerk in staat is om bestuurders, die toevallig een auto-ongeluk in Spanje te bieden. Welkom!

Jammer dat de communicatie in Spanje – Technisch advies na het ongeval in Spanje

* De hierboven genoemde document is geen juridisch advies, maar alleen weerspiegelen onze praktijkervaring. Om ervoor te zorgen dat de juridische status van elk noodzakelijk juridisch advies, bv. Een advocaat van de lijst van de advocaten die samenwerken met het netwerk MOTOEXPERT.