Auto-ongeluk in Zwitserland

Berekening van de schade na een verkeersongeval in Zwitserland

Poolse burgers en andere bestuurders die veel meer kans en bereid om te reizen naar Zwitserland vandaag de dag, zijn vaak verkeersongevallen in dit land. Steeds ook gebeurt vaker dat een bestuurder betrokken bij een auto-ongeluk in Zwitserland zijn het slachtoffer niet van hun eigen schuld. Dus als een auto-ongeluk in Zwitserland werd veroorzaakt door de bestuurder Swiss (bijv. De bestuurder van een voertuig dat op een Zwitserse registratie tekens) is de benadeelde partij heeft het recht om schadevergoeding te eisen van de ongevallenverzekering OC evenement.

Als wypadak auto in Zwitserland was het geval volledig niezawionionym aan elke gewonde persoon heeft ook het volste recht om de schade op de wijze die zij kiezen en het land van zijn keuze, dwz. Ofwel in het land waar het ongeval heeft plaatsgevonden (Zwitserland) te elimineren, of in een EU-land waar het voertuig is geregistreerd slachtoffer. Als de liquidatie procedure in Zwitserland zal worden gevoerd deze schade zal rechtstreeks worden weggenomen aan de Zwitserse verzekeraar dader ongeval. Terwijl het elimineren van schade in een land waar het voertuig door de benadeelde persoon (een EU-land) werd geregistreerd, zowel rapportage schade, evenals de volledige liquidatie geschiedt alleen in de zogenaamde. schaderegelaar.

Het is vermeldenswaard dat nazawiniony auto-ongeluk in Zwitserland, geven echter een gewonde persoon de mogelijkheid van waardering van de schade veroorzaakt communicatie met een onafhankelijke deskundige auto, die zal het opstellen van een post-ongeluk technisch advies. Bij de bereiding van een onafhankelijke waardebepaling van de motor vorderingen, die een auto-ongeluk in Zwitserland veroorzaakt, kan helpen het netwerk MOTOEXPERT, waarin deskundigen uit de auto is het samenbrengen van thuis en uit het buitenland, levert diensten aan Collision Damage bepleiten.

Experts en auto-netwerken MOTOEXPERT namens de slachtoffers, die wordt gevangen in een auto-ongeluk in Zwitserland, het uitvoeren van complexe technische adviezen waardoor een onderzoek aan de hand van een ongeval compensatie. Bestuurders gewond bij een verkeersongeval in Zwitserland kan worden verkregen bij MOTOEXPERT waardering van de schade en de Duitse technische advies, dat de Duitse automobielclub taxateur netwerk zal presteren. In zaken met betrekking tot de waardering van de schade als gevolg van een auto-ongeluk in Zwitserland MOTOEXPERT netwerk is ook in staat (in sommige gevallen) rzeczoznawczych verrekening van kosten op basis van de overdracht van vorderingen toe te passen.

De gewonde bestuurder, die in een auto-ongeluk in Zwitserland wordt gevangen door contact op het netwerk MOTOEXPERT nummer: +49 0911 9646 455 kunnen nadere informatie over de afwikkeling van de kosten van de diensten en procedures voor de waardering van beschadiging door aanvaring te verkrijgen. Onze consultants en experts zal blij zijn om eventuele vragen te beantwoorden, en onze deskundige auto zal helpen bij het verkrijgen van lucratieve vergoeding voor een auto-ongeluk in Zwitserland, het uitvoeren van een onafhankelijke waardebepaling van het verkeer schade. Welkom!

Verkeersslachtoffers in Zwitserland – Waardering van schade na het ongeluk in Zwitserland

* De hierboven genoemde document is geen juridisch advies, maar alleen weerspiegelen onze praktijkervaring. Om ervoor te zorgen dat de juridische status van elk noodzakelijk juridisch advies, bv. Een advocaat van de lijst van de advocaten die samenwerken met het netwerk MOTOEXPERT.