Auto-ongeluk in KROATIË

Claims van de communicatie na het ongeval in Kroatië

Een auto-ongeluk in Kroatië kan gebeuren met iedere bestuurder die naar het buitenland reizen met de auto. Polen zijn ook meer en meer en meer bereid om te reizen naar Kroatië en dus het kiezen van het buitenland moeten onthouden vooral over het feit dat een mogelijke fout van een auto-ongeluk in Kroatië geeft hen het recht om schadevergoeding te eisen van de dader van het incident. Als de auto-ongeluk Kroatië heeft plaatsgevonden op of na 1 juli 2013. Dit beïnvloedde de bestuurder van de EU-landen hebben de mogelijkheid om schadevergoeding te eisen op basis van de EU-regelgeving en de bepalingen van de richtlijn IV Communication. Gedragsregels na een ongeval in Kroatië zijn in feite sindsdien, hetzelfde als in het geval van verkeersongevallen in andere EU-landen.

Compensatie voor geen fout verkeersslachtoffers in Kroatië gewonde bestuurder mag eisen van de verzekering OC evenement. Maar eerst als een auto-ongeluk in Croatia veroorzaakte beschadiging of vernieling van het voertuig, is er behoefte voor de waardering van de schade. In dit verband kan de benadeelde bestuurder toe te passen na een verkeersongeval in Kroatië om te netwerken en maak MOTOEXPERT door een onafhankelijke deskundige taxatie uitgebreide autoschade.

De bestuurder, die schade ponósł als gevolg van een auto-ongeluk in Kroatië, als je gebruik maken van het netwerk van diensten MOTOEXPERT kan rekenen niet alleen op een professionele en onafhankelijke evaluatie van het verlies, maar ook om juridische bijstand te verkrijgen (in sommige gevallen) die door juristen samen te werken met het netwerk te nemen. Afhankelijk van het geval en de beslissing van het slachtoffer, die toevallig geen fout auto-ongeluk in Kroatië, het hangt af van het feit, waar het liquidatie procedure zal zijn. Afschaffing van het verkeer schade na een ongeval in Kroatië – in overeenstemming met de IV-richtlijn Communication – kunnen vanaf 1 juli 2013 rechtstreeks worden gemaakt met de Kroatische verzekeraar dader evenement of, na zijn terugkeer uit het buitenland – waarbij schaderegelaar die werkzaam zijn in het land van de woonplaats van het slachtoffer.

Het is vermeldenswaard dat elke communicatie schade die een auto-ongeluk veroorzaakt in Kroatië is anders, en daarom nodigen we de slachtoffers niet de schuld van hun eigen in Kroatië contact met het netwerk MOTOEXPERT +49 0911 9646 455. Dan, onze deskundige zal in staat zijn om meer informatie te verstrekken over de procedure van de afwikkeling van de vordering na een auto-ongeluk in Kroatië, evenals naar de juiste vorm van hulp Expertise voorstellen.

Het gebeurde aan u in een auto-ongeluk in Kroatië? Bel ons!

 

Verkeersongeval in Kroatië – Vergoeding na het ongeval in Kroatië

* De hierboven genoemde document is geen juridisch advies, maar alleen weerspiegelen onze praktijkervaring. Om ervoor te zorgen dat de juridische status van elk noodzakelijk juridisch advies, bv. Een advocaat van de lijst van de advocaten die samenwerken met het netwerk MOTOEXPERT.