Auto-ongeluk in Italië

Technisch advies en waardering van de schade na een ongeval in Italië

Auto-ongeluk in Italië maakt vaak het slachtoffer niet de schuld van hun eigen in het buitenland zijn de bestuurder van wie het voertuig is onder zaresjtrowany in Polen of in Duitsland. Als een auto-ongeluk in Italië wordt veroorzaakt door de Italiaanse chauffeur die het voertuig op de Italiaanse kenteken beweegt, de benadeelde persoon het recht heeft om Voor de rechtmatige vergoeding in deze situatie. Slachtoffers in het buitenland eigenaars van voertuigen, die wordt gevangen in een auto-ongeluk in Italië, maar zelden weten de Italiaanse taal, zodat ze konden zelf uitvoeren van de vereffening en de beoordeling van het verlies van de communicatie in het buitenland. In deze situatie, kunt u profiteren van deskundigheid – bijvoorbeeld Automotive experts MOTOEXPERT..

Als een chauffeur die in het buitenland reist, toevallig in een auto-ongeluk in Italië die in het algemeen hebben de keuze uit twee manieren om de communicatie schade op te heffen. Als het slachtoffer niet van hun eigen schuld chauffeur kan schade direct te elimineren van de Italiaanse verzekeraar dader van de gebeurtenissen in Italië – dan wordt de procedure in het buitenland uitgevoerd, of een liquidatie van de schade in hun land van verblijf – dit gebeurt dan via de schaderegelaar. Om problemen met de liquidatie van de schade te voorkomen en te wijten aan de auto-ongeluk in Italië het slachtoffer schadevergoeding te ontvangen moet zo snel mogelijk uitbesteden waardering en de omvang van de schade veroorzaakt communicatie. Als een persoon die wil om de schade na een verkeersongeval in Italië op onafhankelijke wijze te meten kunnen profiteren van de diensten die het netwerk biedt MOTOEXPERT.

Waardering van de schade na een auto-ongeluk in Italië is mogelijk in het land van de woonplaats van het slachtoffer met de hulp van een netwerk van deskundigen MOTOEXPERT. Beslissen over diensten MOTOEXPERT waardering van de schade kan de regionale assessor autotechnologie netwerk, dat een volledig onafhankelijke dienst Expertise biedt te maken. Vermeldenswaard is ook dat het netwerk MOTOEXPERT dienstverlening aan de getroffen bevolking, die in Italië is er gebeurd met geen fout auto-ongeluk, het werken met een groep van advocaten en experts, zo heeft ook de mogelijkheid om de slachtoffers te bevelen raadsman. Daarom kan iedere bestuurder betrokken bij een verkeersongeval in Italië en beslissen over een onafhankelijke waardebepaling van de schade door een expert van MOTOEXPERT rekenen op technische en juridische bijstand, alsmede de mogelijkheid van vestiging (in sommige gevallen) de kosten rzeczoznawczych Association genoemd. toewijzing van de vorderingen met uitgestelde betaling.

Om meer informatie over de grondslagen voor waardering van de schade communicatie te verkrijgen door deskundigen MOTOEXPERT en advies krijgen over de afwikkeling van de vordering na een auto-ongeluk in Italië nodigen u uit om telefonisch contact met ons de organisatie op 49 0911 9646 455. Onze consultants kunnen de nodige informatie te verstrekken en zal niet in staat om de beoogde omvang van de hulporganisatie, die kan rekenen op de persoon, die gebeurde in een auto-ongeluk in Italië te bepalen. Welkom!

Auto-ongeluk in Italië – Schadevergoeding na een ongeval in Italië

* De hierboven genoemde document is geen juridisch advies, maar alleen weerspiegelen onze praktijkervaring. Om ervoor te zorgen dat de juridische status van elk noodzakelijk juridisch advies, bv. Een advocaat van de lijst van de advocaten die samenwerken met het netwerk MOTOEXPERT.